Dacă utilizați un tratament adecvat de îndată ce apar primele semne ale infecției, aceasta poate fi eradicată rapid.

Un tratament antifungic topic (un medicament aplicat direct pe pielea dumneavoastră) poate fi o modalitate rapidă și ușoară pentru a combate micoza piciorului. Tratamentele antifungice sunt eficiente pe principalele tipuri de fungi care cauzează infecția, inclusiv dermatofiții. Acestea sunt ușor de aplicat, penetrează rapid pielea și ameliorează simptomele.

Bifonazol și clotrimazol sunt două substanțe antimicotice care pot fi utilizate cu succes pentru a trata micoza piciorului (Tinea pedis).

Gama Canesten are produse cu fiecare dintre aceste substanțe active.

Când ar trebui să consultați medicul?

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă nu sunteți sigur/ă de diagnosticul și dacă simptomele persistă după aproximativ o săptămână de tratament.

Dacă sunteți însărcinată sau în vârstă, este posibil ca medicația antifungică să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. În aceste condiții este necesară programarea la medic pentru identificarea celei mai bune soluții pentru tratarea micozei piciorului.

Nu uitați!

Chiar dacă micoza piciorului pare să se fi vindecat, este obligatoriu să urmați întregul tratament, pentru a vă asigura de eradicarea completă a infecției.